لحظه فراق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

لحظه فراق

منتدى فراق الصعب
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
جوجل
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
جوجل1

 

 سوفليه الجبنه بالبسطرمة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عازفه الاوتار

عازفه الاوتار


عدد المساهمات : 1454
نقاط : 30021
تاريخ التسجيل : 24/01/2010

سوفليه الجبنه بالبسطرمة  Empty
مُساهمةموضوع: سوفليه الجبنه بالبسطرمة    سوفليه الجبنه بالبسطرمة  Emptyالخميس أغسطس 25, 2011 3:07 pm


سوفليه الجبنه بالبسطرمة


















المكونات:
- 6 بيضات (وحنفصل البياض عن الصفار)
- حوالى ربع كيلو جبن رومى أو شيدر أو ميكس بين الإتنين وأنا باختار الجبنه الرومى الجديدة بتأدى الغرض وبتكون رخيصه شويه
- دقيق حوالى ربع كوبايه
- زبدة على زيت حسب كميه الدقيق حوالى 4 ملاعق
-2 جبنه كيرى ويمكن الإستغناء عنهم
-كوبايه أو أكتر لبن حسب الدقيق
- ملح – فلفل –بودرة توم
- حوالى تمن كيلو بسطرمة مفرومه أو أى طعم بتفضلوه ممكن سوسيس متقطع مكعبات أو زيتون إسود برضه متقطع مفروم
ودى صورة المكونات ماعدا الدقيق والسمن


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323055


الطريقه:
- يتم وضع الدقيق والزبدة عالنار ونقلب


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323165


- ننزل باللبن عليهم شبه البشاميل بس لازم يكون الخليط سايل
عشان كدة أنا حطيت كوبايه ونصف لبن


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323213


- وقبل مايتماسك نحط الجبنه بعد مانكون فرمناها فى الكبه ونقلب لحد أما يسيحوا


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323287


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323324


-وبعدين نبعد عن النار ونحط صفار البيض حبه حبه بشكل إنسيابى (حلوة إنسيابى دى)


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323396


- وبعدين نحط البسطرمة


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323449


- وبعدين نحط الملح والفلفل وبودرة التوم وطبعا الملح بيكون بحرص بعد ما بندوق لإن البسطرمة والجبنه فيها ملح

- وبعدين نضرب بياض البيض مع معلقة خل لحد أما نوصل للمارينج


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323548


- نضيف المارينج ونقلب بالراحة فى إتجاه واحد زى الكيكه يعنى


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323612


- ونحط الخليط فى طاجن مدهون سمنه


سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323679


- وندخل الطاجن الفرن بس طبعا يكون حار وبعد نصف ساعة نختبر السوا بعصايه
الشيش ولو إستوى نخرجه ما إستواش نسيبه شويه وطبعا الخطوة دى مهمه عشان
الطاجن ما يهبطش بعد ما بيخرج من الفرن (زى الكيكه بالضبط لو مش مستويه من
جوة بتهبط بعد ما بتخرج من الفرن وكمان لو إحمر الوش وما إستوتش من جوه
نستعين بصينيه الميه أم خل)
ودة الشكل النهائى للطاجن



سوفليه الجبنه بالبسطرمة  1277323870
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بنوته عسوله




عدد المساهمات : 551
نقاط : 28170
تاريخ التسجيل : 29/10/2009

سوفليه الجبنه بالبسطرمة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: سوفليه الجبنه بالبسطرمة    سوفليه الجبنه بالبسطرمة  Emptyالخميس سبتمبر 29, 2011 10:17 am

سوفليه الجبنه بالبسطرمة  66
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سوفليه الجبنه بالبسطرمة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» * سلطه الجبنه البيضاء بالزيتون

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
لحظه فراق :: !۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ازاويه الاسرة والمجتمع۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ :: ۩®۩ الاكلات العربيه والغربيه ۩®۩-
انتقل الى: