كوب ونص دقيق
كوب ونص لبن
2 بيضة
ملح وفلفل وتوابل
طماطم
جبنة تركى
لحمة مفرومة مستوية


الطريقة

حتضربى الدقيق واللبن والبيض وملح وفلفل بالمضرب
وبعدين تحطى بالكبشه فى الصينيه التيفال الى فيها نقطه زيت وسخنه على النار
وكل ماتخليه رفيع يكون احسن ولحد ما يستوى وتقلبيه الجنب التانى وبعد كده
لما تخلصى الكميه تحطى اللحمه المفرومه وتلفيه بالشكل الى انتى عاوزاه
وتحطى عليه بالفرشه عصير طماطم وبشر جبن تركى وتدخليه الفرن حتى يحمر وجهه
وبالف هنا وشفا