لحظه فراق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

لحظه فراق

منتدى فراق الصعب
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
جوجل
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
جوجل1

 

 طبق بصاره ايه تمام التمام

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ملكه القلوب

ملكه القلوب


عدد المساهمات : 3209
نقاط : 33552
تاريخ التسجيل : 05/11/2009

طبق بصاره ايه تمام التمام Empty
مُساهمةموضوع: طبق بصاره ايه تمام التمام   طبق بصاره ايه تمام التمام Emptyالإثنين يناير 11, 2010 2:00 am



السلام امان على اهل لكِ الكرام


وعندى ليكو واحد بصاره وصايه

وصلححححححححه


المكونات

1/2 كيلو فول مدشوش مسلوق

بصله مفرومه

4 فصوص توم مقوقين

حزمة شبت وبقدونس

ملح وفلفل

التقليه(سمنه/ثوم مدقوق كتير /كسبره ناشفه)


الطريقه


اضع الفول على باقى المكونات ماعدا التقليه

فى الخلاط واضربه زى العدس بالظبط

واصفيه فى حله اخرى واضبط ملح وفلفل

ولو حتة زبده يا زلام يا زلام يا زلام

واسيبها تتسبك او تتقل على النار

وافرغه فى اطباق

واكون عملت التقليه بتاعتى واحط من فوق الوشششششششششش


طبق بصاره ايه تمام التمام 919698379
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اميرة الورود




عدد المساهمات : 1827
نقاط : 30834
تاريخ التسجيل : 15/11/2009
العمر : 35

طبق بصاره ايه تمام التمام Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق بصاره ايه تمام التمام   طبق بصاره ايه تمام التمام Emptyالأحد نوفمبر 28, 2010 12:48 am

طبق بصاره ايه تمام التمام 106334587137236
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
همسه امل

همسه امل


عدد المساهمات : 836
نقاط : 28672
تاريخ التسجيل : 15/11/2009
العمر : 37
الموقع : الفراق

طبق بصاره ايه تمام التمام Empty
مُساهمةموضوع: رد: طبق بصاره ايه تمام التمام   طبق بصاره ايه تمام التمام Emptyالثلاثاء ديسمبر 27, 2011 7:36 pm

طبق بصاره ايه تمام التمام 9219ff9طبق بصاره ايه تمام التمام Wink
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طبق بصاره ايه تمام التمام
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الأهلي يواجه اتحاد ليبيا اليوم فى تمام الثامنة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
لحظه فراق :: !۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ازاويه الاسرة والمجتمع۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ :: ۩®۩ الاكلات العربيه والغربيه ۩®۩-
انتقل الى: