عبير الزهور
عدد المساهمات : 1811 نقاط : 30773 تاريخ التسجيل : 15/11/2009 العمر : 35
| موضوع: العاشوراء الخميس يونيو 24, 2010 3:41 pm | |
| العاشوراء
كيلو قمح مقشور 2 معلقة كبيرة نشا كيلو حليب نص كيلو سكر قرفة ناعمة ماء ورد مكسرات مفرومة الطريقة بلى االقمح بشوية ماء صغيرين ثم افركية بين ايديكى لكى تتخلصى من القشور اغسلى القمح كويس وبعدين ضعية فى حلة فيها ماء مغطياة على النار مع اضافة قليل قليل من الماء كلما احتاج لحد ما يستوى بعد ما يستوى سيبية حوالى 3 ساعات حتلاقية نفش وتخن وظهرت النشا فية وحجم القمح زاد صفى بالمصفاة او بالخلاط نص كمية القمح ثم ضعية على النص التانى الغير مصفى وضعية على نار هادية ثم ضعى علية الحليب و السكر دوبى النشا فى شوية ماء باردين صغيرين ثم ضعيهم فى الحلة على الخليط قلبية تقريبا حوالى 10 دقائق لحد ما تلاقية تخن اطفى واغرفية فى الاطباق وضعى على الوش القرفة والمكسرات وبالهنا والشفا
| |
|
سحس
عدد المساهمات : 115 نقاط : 27560 تاريخ التسجيل : 12/11/2009
| موضوع: رد: العاشوراء الأربعاء أكتوبر 20, 2010 11:07 am | |
| | |
|
عبير الزهور
عدد المساهمات : 1811 نقاط : 30773 تاريخ التسجيل : 15/11/2009 العمر : 35
| موضوع: رد: العاشوراء الجمعة أكتوبر 29, 2010 11:10 am | |
| | |
|