لحظه فراق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

لحظه فراق

منتدى فراق الصعب
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
جوجل
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
جوجل1

 

 مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
حبيبه

حبيبه


عدد المساهمات : 3242
نقاط : 33673
تاريخ التسجيل : 26/10/2009
العمر : 37
الموقع : بدر البدور

مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة   مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Emptyالسبت يونيو 18, 2011 12:21 am

مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 1196156295shams
انهاردة جيبالكم مسقعة بالبشاميل
متقولوش لعدوكم عليها
تحححححححححححححفة وهتدعولى
نمسك كده حاجة حاجة و واحدة واحدة
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة N2hrcom-9362b8b348
يالا نظبط البدنجان
نقشر البدنجان (حسب الكمية) ونقطعه حلقات ونحطه فى مصفى
ونرش عليه ملح عشان طبعا ميسودش
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 19920646411734652036
يالا نعمل البشاميل
وطبعا مفيش احلى من البشاميل البيتى
انا بعمله بـ 4 ملاعق دقيق
ومعلقتين سمنة
وحوالى 4/3 كيلو لبن
وبحب اتقله شويه
ولما يبرد خالص بحطله بيضتين
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 1245778725
ندخل بقى على العصاج
نبشر البصل ونحمره وعليه فلفل اخضر
وننزل بالمفروم ونشوح ومعاها طبعا البهارات
ونخلى الملح الاخر خالص لان الملح
بيأخر سوى اللحمة....يم يم
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 2_330_1139_50
ندخل بقى على السر الكبيييييير
الصلصة
نجيب صلصة طماطم جاهزة
ونفرم كام فص توم
نشوح التوم كويس وننزل بصلصة الطماطم

يالاهوىىىى على الريحة
ونزود شويه بهارات
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة %D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9%2B%D8%B9%D9%85%D9%84%2B%D8%B5%D9%84%D8%B5%D8%A9%2B%D8%A8%D9%8A%D8%AA%D8%B2%D8%A7%2B%D9%87%D8%AA%2B%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%8A%D8%A9
يالا نقلى البدنجان والفلفل الاخضر
نقلى البدنجان فى زيت غزير
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 26049
وبعديه نقى كام فلفلة
خضرا بتدى طعم وههههم
ونطلع البدنجان على مناديل لامتصاص الزيت الزايد
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 040920081083
نظبط الصينية بقى
نحط شويه بشاميل تحت خالص
ونرص طبقة بدنجان وفلفل
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 3_330_1139_50
ونحط شويه من الصلصة
وبعدين نحط العصاج
وطبقة بشاميل كمان
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 4_330_1139_50
وبعدين طبقة بادنجان وفلفل وعليهم صلصة
وبعدين البشاميل الباقى كله على الوش
ونضرب بيضة ونمسح بيها الوش كله
وشوية بقسماط بقى على الوش للقرمشة
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 5_330_1139_50
وتدخل الفرن لحد ما الوش ميحمر
نحمص بقى عيش جمبها
ونفرش كده وناااااااااااااااااااااكل
بالهنا والشفتيشىمسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Mood0
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 1917
بصراحة انا كده جوعت خلاص
يارب تعجبكم...ومستنية التقييممسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Mood1
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 7_13_16%5B1%5D
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملكه القلوب

ملكه القلوب


عدد المساهمات : 3209
نقاط : 33552
تاريخ التسجيل : 05/11/2009

مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة   مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Emptyالأربعاء أغسطس 17, 2011 7:33 pm

[size=21]مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة 12y[/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حبيبه

حبيبه


عدد المساهمات : 3242
نقاط : 33673
تاريخ التسجيل : 26/10/2009
العمر : 37
الموقع : بدر البدور

مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة   مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Emptyالأحد أكتوبر 02, 2011 11:40 am

مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة Displayimage
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مسقعة بالبشاميل واللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مسقعة شعبية
» صينية رقاق باللحمة المفرومة
» صينيه البطاطس البيوريه باللحمة المفرومة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
لحظه فراق :: !۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ازاويه الاسرة والمجتمع۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ :: ۩®۩ الاكلات العربيه والغربيه ۩®۩-
انتقل الى: