لحظه فراق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

لحظه فراق

منتدى فراق الصعب
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
جوجل
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
جوجل1

 

 صينيه الخضروات المشويه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عازفه الاوتار

عازفه الاوتار


عدد المساهمات : 1454
نقاط : 30011
تاريخ التسجيل : 24/01/2010

صينيه الخضروات المشويه  Empty
مُساهمةموضوع: صينيه الخضروات المشويه    صينيه الخضروات المشويه  Emptyالخميس أغسطس 25, 2011 3:08 pm


صينيه الخضروات المشويه


















المكونات والطريقه:

- خضروات حسب الرغبه متقطعة طخين

- أنا حطيت نصف كيلو كوسا-نصف كيلو باذنجان رومى-ربع فلفل حامى على بارد-ربع بصل أحمر-ربع طماطم

- ولوكان عندى فلفل ألوان أو بروكلى أو قرنبيط وردات صغيرةكنت برضه حطيتهم
بدون تفكير لكن ليس كل ما يتمناه المرء يدركه المهم الألوان لإن النتيجة
بجد خطيرة

- نتبل ملح-فلفل -3ملاعق زيت-رشه زعتر-بابريكا-وبرضه بودرة التوم
- نفرد الخضروات فى صينيه (خلوا بالكم نفرد يعنى مش فوق بعض) وآدى الصورة


صينيه الخضروات المشويه  1277325595


-ونغطى بورق فويل

وعالفرن الحار 260 درجة لمدة ساعة

- ودى صورة لما خرجت من الفرن


صينيه الخضروات المشويه  1277325648


- وبعدين اللمسة الرودينيه الإختياريه

- نقطع حوالى خمس فصوص توم طخين ونشوحهم فى معلقتين زيت



صينيه الخضروات المشويه  1277325803


- ولما الريحة تطلع نحطلهم ربع كوبايه خل +ملح+كمون


صينيه الخضروات المشويه  1277325873


- ولما يغلوا نحطهم على الصينيه ونديها رشه جزر مبشور وندخل الفرن تانى من غير ورق الفويل


صينيه الخضروات المشويه  1277325941


صينيه الخضروات المشويه  1277325757


- ودة الشكل النهائى


صينيه الخضروات المشويه  1277326040


صينيه الخضروات المشويه  1277326076
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بنوته عسوله




عدد المساهمات : 551
نقاط : 28160
تاريخ التسجيل : 29/10/2009

صينيه الخضروات المشويه  Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينيه الخضروات المشويه    صينيه الخضروات المشويه  Emptyالخميس سبتمبر 29, 2011 10:18 am

صينيه الخضروات المشويه  66
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينيه الخضروات المشويه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينيه البطاطس البيوريه باللحمة المفرومة
» للحفاظ على الخضروات طازجه
» نصائح لغسل الخضروات
» شوربة الخضروات " مغذية جداً "
» سلطة الخضروات بالجبن والزيتون

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
لحظه فراق :: !۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ازاويه الاسرة والمجتمع۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ :: ۩®۩ الاكلات العربيه والغربيه ۩®۩-
انتقل الى: