لحظه فراق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

لحظه فراق

منتدى فراق الصعب
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
جوجل
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
جوجل1

 

 الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
فارس المنتدى

فارس المنتدى


عدد المساهمات : 1976
نقاط : 30203
تاريخ التسجيل : 09/01/2010
العمر : 41
الموقع : العرسان

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  Empty
مُساهمةموضوع: الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية    الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  Emptyالخميس أغسطس 25, 2011 1:33 am


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية


















المقادير:

جرام زبدة
150 جرام دقيق
4 بيضات
رشة ملح
فانيليا

الطريقة

نضع الزبدة مع 1\4 لتر ماء وسنة ملح على النار


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  1275506598


لحد ما تدوب الزبدة خالص


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  1275506638


نرفعها من على النار ونضيف الدقيق ونقلب بمعلقة خشب


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  1275506688


وبعدين نرجعها على النار تانى لحد ما تمسك فى بعض وملتزقش فى الحلة

نرفعها من على النار ونسيبها تبرد
نضيف البيض واحدة واحدة وبعد كل واحدة نقلب كويس لحد ما تختفى
نضيف الفانيليا وتسيبها ترتاح شوية


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  1275506741


نجهز ورق البليسية مكنش عندى فالجيش بيقولك اتصرف هههههههه
جبت ورق زبدة وعملتة انا ورق بليسية هههههههههه
اة ميضرش بردة
ودهنتة زبدة


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  1275506796


نجيب بقى العجينة نحطها فى قرطاس او فى كيس قوى
ونقطة بالمقص من تحت فتحة بطول سم
ونبتدى نحط على الورق اللى معمول بطول 7 سم تقريبا
ونعمل حساب انة بينفش

نجيب صفار بيضة ونزود معلقة صغيرة مية ورشة فانيليا
وندهن الوجة وندخلة الفرن الساخن على 225
لمدة 20 دقيقة تقريبا


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  1275506902


نطلعة نفتحة من النص ونرجعة تانى الفرن وهو مطفى يهدى بقى مع نفسة


فى الوقت دة نحضر الكريم باتسيرى
1\2 لتر لبن يعنى كوبايتين
75 جرام سكر
50 جرام دقيق
بيضة كاملة
وتلت صفار بيض
وفانيليا

الطريقة
نقلبهم كلهم على البارد وبعدين نرفعها على النار
لحد ما تتقل وتبقى جاهزة للحشو

بعد ما يجهز الاكلير هنطلعة من الفرن
ونحشية بالكريم باتسيرى زى الساندويتش


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  1275506998


للتغطية ممكن نعمل اى صوص شوكولا
ممكن ندوب شوكولا على حمام بخار ويبقى لوحدة

وممكن نعمل صوص الشاتوة زى ما عملت بس نتقلة شوية
لانة طلع خفيف منى والكاكاو كان خلص

ودة الشكل النهائى


الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  1275507043
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الدلوعه

الدلوعه


عدد المساهمات : 270
نقاط : 27036
تاريخ التسجيل : 09/02/2010
العمر : 38

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية    الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  Emptyالثلاثاء أكتوبر 04, 2011 12:10 am

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  W6w_20051018011313a8332c3c
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فارس المنتدى

فارس المنتدى


عدد المساهمات : 1976
نقاط : 30203
تاريخ التسجيل : 09/01/2010
العمر : 41
الموقع : العرسان

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية    الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  Emptyالأربعاء أكتوبر 19, 2011 6:23 pm

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية  T0170ab
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
لحظه فراق :: !۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ازاويه الاسرة والمجتمع۩۞Ξ…۝…Ξ۞۩ :: ۩®۩ الاكلات العربيه والغربيه ۩®۩ :: ۩®۩ الحلويات والعصائر۩®۩-
انتقل الى: